Op 25 maart mei vindt weer een nieuwe editie plaats van VROAAM!, die carrièredag speciaal voor ontwerpers. Met nuttige presentaties, info over subsidiemogelijkheden en portfoliobesprekingen met mensen van spannende ontwerpbureau’s. Wij hadden wat kleine vraagjes aan Jean-Louis van de BNO en geven 25 kaartjes weg. Lees onderin de post wat je ervoor moet doen!

Wat was VROAAM! ook alweer precies?
Vroaam is dè carrièredag voor ontwerpers. Een event dat jaarlijks wordt georganiseerd door de Beroepsorganisatie Nederlandse Ontwerpers en waar je als creatief iedereen tegenkomt die maar van belang kan zijn voor je carrière.

Wat is er anders aan deze editie ten opzichte van de vorige?
Goeie vraag wou ik net over beginnen. Wat bijzonder is aan deze tweede editie is dat het nu zelfs een dag voor alle creatieven is geworden! Dat zie vooral terug in de portfoliobesprekingen die de hele dag plaatsvinden en waar maar liefst 110 beroemde creatieven aan meewerken. Omdat we voor dit onderdeel dit jaar samenwerken met ADCN, BNI en PANL komen ze uit alle windrichtingen (grafisch ontwerp, ruimtelijk ontwerp, nieuwe media, illustratie, product ontwerp, fotografie, art & copy, vrije vormgeving en animatie).

Ook nieuw is de Ondernemers Lounge, de skybox van Vroaam! Hier ontvang je van de 'diehards’ uit de ondernemerswereld compleet advies voor het opstarten van je eigen business. Hiermee besparen creatieven zichzelf straks een hoop oeverloos gebel en allerlei zoektochten op het net want hier horen ze gewoon uit de eerste hand van alle instanties wat ze doen en waar ze je mee kunnen helpen. En dat is vaak meer dan wat je in eerste instantie zou verwachten

Enige succesverhalen van de vorige editie gehoord?
Voor succesverhalen is het nog te kort op de vorige editie, maar heel veel positieve reacties! Veel bezoekers waren enthousiast over de gratis cursussen van de BNO-academie, hebben veel gehad aan het netwerken of waren heel geïnspireerd geraakt door de praktijkverhalen van onze sprekers.
Kijk anders vooral naar het filmverslag van de vorige editie, die staat op Vroaam.nl en dan zie je in een oogopslag wat er te halen valt op 25 maart.

Een kleine selectie van bureau’s waarmee je om de tafel kunt zitten om je portfolio te bespreken: JongeMeesters, Autobahn, Fabrique, De Designpolitie, GRRR, Koeweiden Postma, ME Studio.Wij geven 25 kaarten weg

Een betere kans om met zoveel toffe bureau’s om de tafel te zitten zul je niet snel hebben. Mail ons op info@fontanel.nl een reden dat jij er 25 maart bij MOET zijn, en wij zetten je gratis op de lijst.

Follow de Fontanel twitter om op de hoogte te blijven van de winnaars.