Voor de Fontanel, Trapped in Suburbia en Graphic Design Festival Breda expositie Black & White Are Not Colors maakten 101 ontwerpers een poster met maar 2 kleuren. Het resultaat was een super toffe en drukke expo in de Haagse Ship of Fools Gallery (die nog te bezoeken is tot 23 december). Vanaf vandaag kun je de posters, mede door de vriendelijke hulp van Epson ook online bestellen! De opbrengst gaat nog steeds naar het goede doel.


Koop je posters online

Voor alle mensen die niet naar de expo kunnen komen is het vanaf vandaag ook mogelijk de posters online te bestellen. Net als in de gallery kost elke poster maar 10 euro (bezorging + koker = 7 euro extra). Hieronder een overzicht van de 100 posters op klein formaat, wil je ze één voor één wat groter bekijken, check dan onze Facebook pagina. Wees er snel bij, want de shop is tot en met vrijdag 16 december geopend.

Let op!

  • Pas wanneer we jouw geld op onze rekening ontvangen zullen we ervoor zorgen dat de poster(s) jouw kant opkomen.
  • Verwacht niet dat de poster morgen op je mat ligt! Wegens drukte aan onze kant, kiezen we één power-moment om alle posters tegelijk te versturen, dit wordt pas na 16 december. We mikken erop dat ze voor Kerst op je mat kunnen liggen, leuk kerstcadeau dus!
  • Er kunnen 5 posters in één koker!
  • We hebben maar een beperkt aantal rollen papier beschikbaar. Wanneer we daar overheen gaan, sluiten we de actie. Wees er dus snel bij!

Zo koop je een poster

Kies een poster (of posters) hieronder

Of bekijk de posters in het groot op de Fontanel Facebook

Laat je naam en adresgegevens achter

We hebben er een simpel bestelformulier voor gemaakt

Maak het totaal bedrag naar ons over

Op rekeningnummer 5823600 t.n.v. Fontanel Magazine ovv. van Poster Shop

Weet je welke posters je wilt?

Helaas, uitverkocht!