Ook al is de komkommertijd zo goed als voorbij, we wilden jullie deze 7e illustratie niet onthouden, daarom nu als bonus!

Voor de zomer + komkommertijd hebben we daarom een aantal illustratoren gevraagd hun interpretatie van een komkommer of hun idee van komkommertijd te geven. Wat volgt is gewoon een aantal geweldige illustraties van mensen die wij tof vinden!

Jelmer Noordeman

Jelmer NoordemanWeek 07 — Jelmer Noordeman
“Tijdens Komkommertijd zijn de meeste mensen op vakantie. Dat deed me denken aan die banana ride’s die mensen op zo’n tropisch vakantie doen.”
» Jelmer Noordeman


BoomArtwork

BoomArtworkWeek 06 — BoomArtwork
“Omdat mijn illustratie vrij laat in augustus geplaatst is op Fontanel, gaat deze over het einde van de komkommertijd. De titel is van mijn beeld is: Het einde is in zicht.”
» Eric van den Boom – BoomArtwork


Levi Jacobs

Levi JacobsWeek 05 — Levi Jacobs
“Tijdens deze eeuwige komkommertijd heb je veel tijd voor o.a. het kijken van films. Vorige week was Back To The Future weer op TV. En heb me daar door laten inspireren. Die goede oude tijd toen autos nog op komkommers liepen.”
» Levi Jacobs


Superoboturbo

SuperoboturboWeek 04 — Superoboturbo
“Vroeger toen ik een jaar of zeven was vond ik komkommers erg vies. Sex trouwens ook. Nu ik volwassen ben weet ik beide prima te waarderen en in een tekening te combineren.”
» Superoboturbo


Gijs Kast

Gijs KastWeek 03 — Gijs Kast
“Opa heeft de eerste prijs gewonnen met zn komkommer!”
» Gijs Kast


Collin van der Sluijs

Collin van der SluijsWeek 02 — Collin van der Sluijs
“Ik zag een artikel, belachelijk lang, over komkommers op je ogen, duidelijk een komkommertijd verhaal.”
» Collin van der Sluijs


Hedy Tjin

Hedy TjinWeek 01 — Hedy Tjin
“Komkommers, komkommertijd, herhalingen, weining nieuws…..voor sommigen zuur.
Dat doet me denken aan de komkommers op azijn die vroeger bij ons thuis in de zomer tijdens élke maaltijd op tafel stonden.”
» Hedy Tjin