Fontanel Jobs is jarig: de eerste kaars staat op de taart! Afgelopen jaar zijn er meer dan 120 vacatures en 240 stages geplaatst door meer dan 200 creatieve bureaus en andere organisaties. We zijn erg opgetogen over de mooie vacatures afgelopen jaar en de positieve reacties op de vacaturebank.


We geven je hieronder een overzicht van wat we afgelopen jaar hebben bereikt én alvast een sneak preview van het nieuwe Fontanel Jobs!


De feiten van het afgelopen jaar

Zo’n eerste jaar is het altijd maar de vraag of er markt is voor een nieuw product. We zijn daarom erg tevreden met het feit dat er in het eerste jaar zo veel vacatures geplaatst zijn. Hieronder een overzicht van de cijfers van de afgelopen 12 maanden.

Deze bureaus plaatsten o.a. een vacature

Bedankt voor het vertrouwen, de aanmoedigingen en feedback van het afgelopen jaar van zoveel uiteenlopende mensen en bureaus! De geplaatste vacatures lopen uiteen van art director en grafisch ontwerpers tot projectmanager, front-end developer en professor in communicatie design. Zoals je ziet, een goede mix van allerlei functies.

Deze merken plaatsten o.a. een vacature

Maar niet alleen ontwerp-, reclame en interactieve bureaus plaatsten een vacature of stage, ook een aantal mooie merken wisten via Fontanel Jobs kandidaten te vinden voor hun interne (ontwerp)afdelingen.

Sneak preview van Fontanel Jobs 2.0

Het afgelopen jaar hebben we natuurlijk ook niet stil gezeten. We zijn ondertussen hard bezig met een geheel nieuwe versie van Fontanel Jobs. We gaan er nog niet te veel over vertellen, maar wat we wel kunnen zeggen is dat het super tof aan het worden is! Hieronder alvast een kleine sneak preview…

» Bekijk de grote versieBlijf op de hoogte van Fontanel Jobs!

Op zoek naar een baan of stageplaats? Of gewoon nieuwsgierig naar de nieuwe ontwikkelingen van Fontanel Jobs? Schrijf je hieronder in voor de Fontanel Jobs nieuwsbrief of volg ons op Twitter!

Op zoek naar de perfecte kandidaat?

Plaats een vacature!

Bereik ruim 35.000 creatieven op Fontanel Jobs!