Maak een poster die gaat over uitersten (denk zwart/wit), dat was de vraag. Gebruik maar 2 kleuren, zwart en wit zijn niet toegestaan, dat was de beperking. Een explosie van kleuren, dat is het resultaat.


Meer dan 100 ontwerpers zijn door Fontanel gevraagd een poster te maken. In samenwerking met het Graphic Design Festival Breda en Trapped in Suburbia organiseren wij een expositie bij de Ship of Fools gallery in Den Haag.

Black and White Are Not Colors
De expositie 'Black and White Are Not Colors’ viert de kracht van de poster als medium. De posters worden op kleur opgehangen, net als van die op kleur gesorteerde boekenkasten. Van zoveel eye candy zul je hebberig worden en dat is in dit geval geen slecht ding.

Bekend en onbekend door elkaar
De werken van zowel de gevestigde namen als de werken van de opkomende talenten, hangen allemaal aan dezelfde muur voor dezelfde betaalbare prijs. Omdat we de organisatoren en de deelnemers het er niet om gaat er financieel beter van te worden gaat de winst van de verkoop naar giro 555.

Usual & unusual suspects
Deelnemende ontwerpers zijn o.a. Pinar & Viola, Rejane dal Bello, Joachim Baan, Jamie Mitchell, Oliver Helfrich, Bas de Boer, Alexander Lis, My Name Is Wendy, Simon Ålander, Heydays, incl., Tom Darracott, Yomar Augusto, Martin Pyper, Luis Mendo, Mark Sloan, Joana Muhlenbrock, Yurr, Axel Peemoeller & Paul Fuog, Hoax Graphics, DieTwee, Thonik, staynice, Buro Pony, 75B, Dennis Koot, Thijs Remie, Autobahn, Rens van den Berge, Lennard Schuurmans, almost Modern, Eric van der Boom en een heleboel andere usual and unusual suspects.

Alle informatie vind je natuurlijk in onze kalender.

» Black & White Are Not Colors
» Facebook Event
» Ship of Fools