Het Graphic Design Festival Breda is een succes geweest. Als afsluiting mogen we van de organisatie een paar van de posters (speciaal gemaakt voor het festival), onder jullie verdelen. Van alle posters hebben wij een selectie gemaakt, de gehele verdere collectie kun je bij exporuimte KOP kopen. Onderaan de post lees je hoe je zo’n poster krijgt!

UPDATE: Lees onderaan de post of je gewonnen hebt


GDFB Posters


GDFB Posters


Volg @fontanel op Twitter en retweet de volgende boodschap met het getal dat bij jouw favoriete poster hierboven staat:

Bij de Graphic Design Festival poster actie op @fontanel http://fontanel.nl/special/GDFB-Posters is mijn favoriete poster nummer xx


Als je geen twitter hebt kun je een mailtje sturen via ons contactformulier. Uit de deelnemers zullen we voor elke poster een winnaar kiezen. Ohja, de actie loopt trouwens t/m maandag 14 juni, dan publiceer ik een lijstje met de winnaars. Mail zodra je gewonnen hebt ons je adres en wij zorgen dat de poster bij jou terechtkomt.

Voor mensen die nog een extra poster willen kopen, kan dat natuurlijk ook bij Stichting Kop in de KopShop doen.

» KopShopUPDATE: POSTER WINNAARS

Met een overweldigende 130 deelnemers is deze actie een stuk groter uitgepakt dan in eerste instantie geplanned. Verwacht in de toekomst dan ook meer van dit soort acties!

And now, without further ado:

Posternummer – naam/twitternaam

01 – Sara (@sarasownworld)
02 – Benny Aartman (@808sBEN)
03 – Bouwe van der Molen (@FreakyFauna)
04 – Thomas Schrijer (@thomasschrijer)
05 – Jannes Glas (@januski83)
06 – Robby Warring (@verwarring)
07 – Methap Karasu
08 – Daniël van der Winden (@dvdwinden)
09 – Jornt Buijs (@jornt)
10 – Simon Rood
11 – Willemijn Phielix (@phielix)
12 – Nick (@nickgraphics)

Sta jij op dit lijstje? Mail dan zo spoedig mogelijk even je volledige naam en ontvangstadres naar info@fontanel.nl, en wij zorgen dat de GDFB elfjes beginnen met inpakken!

Als de winnaar niet reageert gaat de poster automatisch naar de tweede gegenereerde keuze. Obviously zijn typefoutjes voorbehouden. Wij doen ook maar wat you know.