De lelijkste letter, de mooiste letter, de dikste letter, de elegantste letter, je kunt waarschijnlijk zo de klassiekers onder de letters opnoemen. Onder begeleiding van Autobahn hebben tweedejaars studenten van de Willem de Kooning de huidige recordhouders uitgedaagd en een poging gedaan om nieuwe records te vestigen. Hierbij presenteer ik je de nieuwe recordhouders!

Pieter Hartkoorn
Pieter heeft Robert Bolesta uitgedaagd om de vlezigste letter ooit te ontwerpen. Hij heeft stukken vlees op sterkwater gezet om de kleur te manipuleren, daarnaast een sterk benige lettervorm neergezet.


William Mooijman
William heeft EDHV aangevallen met de meest natuurlijk letter ooit. Na een moeizaam schetsproces, waarin hij telkens terugviel op clichés als groen, takjes, blaadjes, enz. Concludeerde hij: iets wat natuurlijk is, heeft een hart en klopt. Zodoende heeft hij de kloppende B gemaakt.


Said Lechheb
Said heeft Hijackyourlife aangevallen met “de meest gedetailleerde letter ooit”:http://hijackyourlife.com/Pics/Work%20Pics/Pang%20Musik.gif.
Hij heeft het praktisch aangepakt: niet te veel denken en meteen gaan tekenen. Heeft een groot vel gepakt en daar vele nachtelijke uurtjes aan zitten tekenen. Een groot systeem, met allemaal pijpen, buizen en radertjes in de vorm van een S.


Thijs de Jong
Thijs ontwierp letters die je waarschijnlijk veel problemen bij de douane op gaan leveren.