Vanaf vandaag hebben we een nieuw lid bij het Fontanel team! Geef allemaal een welkomstapplausje aan Martin Pyper. Hij is de allereerste toevoeging aan de Fontanel redactie die jullie (naast ons drieeën) zal gaan voorzien van mooi en inspirerend werk. Hij zal zich voornamelijk gaan richten op de inspiration categorie.

Lastig om de juiste mensen te vinden
Het is nu eenmaal lastig om juiste mensen te vinden die geschikt zijn om voor Fontanel te schrijven. Verschillende factoren spelen mee. Enerzijds moet iemand een goede visie hebben op het vak, anderzijds moet hij het principe van bloggen begrijpen. Klinkt makkelijk, maar in de praktijk blijkt het erg lastig iemand met deze kwaliteiten te vinden. Voor ons gevoel beschikt Martin over deze beide kwaliteiten.

Martin’s kijk is origineel
Martin’s blog me studio is één van de weinige blogs in Nederland op het gebied van grafisch ontwerp waar ik vaker dan soms dingen tegenkom die ik nog niet eerder ergens anders gezien heb. Zijn kijk op het vak is anders en origineel en wat ons betreft een perfecte toevoeging aan de huidige redactie.

Let us know what you think in the comments!

» Martin Pyper