Jullie zien zo nu en dan eens posts én specials verschijnen van een nieuw Fontanel lid: Jean-Louis Denis Strijbosch. Je kunt 'm gewoon Denis noemen. Na Martin Pyper en Mirte Meeus is Denis de derde toevoeging aan de Fontanel redactie. Denis heeft een tijd in Los Angeles gewoond (vooral gewerkt eigenlijk) en woont en werkt nu alweer een tijdje in Nederland. Naast ontwerper zou ik Denis vooral typeren als ontwerpfilosoof, een leraar die zich ook als leerling opstelt en constant opzoek is naar nieuwe kennis.

Denis leeft design continue
Tijdens mijn afstudeerperiode bij Koeweiden Postma kwam ik in contact met Denis en kon ik de jonge dertiger maar moeilijk volgen. Zijn gedachtengoed springt van het een in het ander, soms onnavolgbaar maar altijd kritisch en de juiste noot rakend. Naast zijn inhoudelijke betogen kwam Denis dag in dag uit met práchtige websites, ontwerpers, of andere visuele kado’tjes die ik nog nooit, ooit, op het internet had gezien. Net als Martin Pyper komt Denis met onderwerpen en artikelen waar wij en jullie waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebben.

Lees aandachtig
In alle rust weet Denis zijn soms onnavolgbare gedachtengang te vertalen naar een prachtig volgbare inspiration post, bookreview of andere special. Zijn stukjes vragen om goed tussen de regels door te lezen, want elk woord heeft een kritische, zorgvuldige selectie overleefd uit zijn vakjargon-overgoten vocabulair. We zijn ervan overtuigd dat Denis een mooie toevoeging is aan de Fontanel redactie en zijn benieuwd naar jullie reacties!