Het Graphic Design Festival in Breda is op dit moment nog in volle gang. De opening van het festival vorige week was zeer inspirerend en ik raad jullie ook allemaal aan om komende tijd op een vrij moment (2e pinksterdag idee’tje?) even langs te gaan in Breda.

Je kunt natuurlijk ook aankomende dinsdag gaan, dan vind namelijk het GDFB Seminar plaats, en wij mogen 10 kaarten weggeven. Even wat meer informatie:

Graphic Design Seminar dinsdag 25 mei
Op dinsdag 25 mei organiseert GDFB een seminar met presentaties van 7 ontwerpers en wetenschappers uit binnen- en buitenland. Zij zullen dieper in gaan op het Decoding thema van het festival. Aan de hand van voorbeelden uit hun praktijk en resultaten uit onderzoek laten ze zien hoe de toenemende digitalisering het werkveld van de grafisch ontwerper beïnvloed en veranderd.

Door de toenemende toegankelijkheid van informatie en de groei aan communicatie mogelijkheden veranderd het medialandschap in een rap tempo. Wat is de invloed hiervan op het ontwerpvak? Hoe kunnen we daar innovatief maar ook sociaal verantwoord mee om gaan? De sprekers geven inzicht in ontwikkelingen op het gebied van bijvoorbeeld open source software en DIY hardware. Het delen van kennis en het samenwerken met andere experts is onvermijdelijk geworden. Ontwerpers worden steeds vaker regisseur van een proces in plaats van uitvoerder van een eindresultaat.

Sprekers zijn: Hans Bouwknegt (NHTV), LUST, Michiel Schuurman, Sven Ehmann (Gestalten), Oliver Vodeb (Poper studio), Luna Maurer & Roel Wouters, Karsten Schmidt. Host: (Ado)Bert Hagendoorn (Adobe)
Dinsdag 25 mei 2010
10.00 – 17.00 uur

» Tickets: 50 euro (studenten 25 euro) koop je hier


Maak kans op 10 gratis kaarten

Wij mogen 10 kaarten weggeven voor dit toffe seminar, mail ons op info@fontanel.nl en wij zetten je op de lijst!