Eergister op de @fontaneljobs twitter verklapten we het al. Binnenkort gaan we beginnen met Fontanel Jobs.
De vacaturebank voor de Nederlandse creatieve industrie. Met deze post willen we jullie er alvast in het kort over vertellen en laten weten wat je binnenkort van ons kunt verwachten.

Wat is Fontanel Jobs?

Zoals we in de introductie al zeiden is Fontanel Jobs de vacaturebank voor de Nederlandse creatieve industrie. Van creatief, secretaresse, account manager tot web designer, art director en grafisch ontwerper. De bedoeling is dat we eind maart / begin april live gaan.

Waarom Fontanel Jobs?

De vraag naar talent is groot en de ‘nieuwe generatie’ neemt in omvang en invloed toe. Voor veel bedrijven is het moeilijk deze creatieve groep te bereiken. Logisch, want er is nog steeds niet één goede plek in Nederland waar al die verschillende 'creatieve’ vacatures samenkomen.

In de loop der jaren hebben we met Fontanel een goede band opgebouwd met veel interessante bureau’s en natuurlijk met een trouwe, groeiende groep lezers. We hopen met Fontanel Jobs een brug te slaan tussen beiden.

Met Fontanel Jobs proberen we een simpele en overzichtelijke omgeving te creeëren waarbij de nadruk ligt op het gebruiksgemak en de verscheidenheid aan kwalitatieve vacatures. Het wordt voor bedrijven makkelijk hun vacatures te plaatsen en voor iédereen makkelijk een toffe baan, freelance klus of stage te vinden.

En nu?

Als je het leuk vindt om op de hoogte te blijven, dan kun je je e-mail adres hier doorgeven. Bedrijven kunnen nu al met ons contact opnemen om er straks bij de lancering als eerste bij te zijn.

Verder houden we je komende weken op de hoogte met updates!