Van 19 tot 23 september vindt in Breda het Graphic Design Festival Breda (GDFB) plaats. Het festival laat een breed publiek ervaren wat de kracht en invloed is van visuele communicatie in onze hedendaagse beeldcultuur. We zullen hier de komende weken meer aandacht aan besteden op Fontanel, met een aantal toffe interviews en de Fontanel must-see’s.

Fontanel Young Talents 2012 te zien op GDFB 2012

Tijdens het festival zijn er verschillende lezingen door diverse internationale ontwerpers, wetenschappers en publicisten. Daarnaast zullen ook een aantal van de door ons geselecteerde Fontanel Young Talents (talenten die wij tegenkwamen bij de eindexamen exposities van alle Nederlandse kunstacademies) een plek op het podium krijgen om hun verhaal te doen.

De 5 Fontanel Young Talents

Onderstaande 5 Young Talents zullen op het podium wat gaan vertellen. Wil je al wat meer over ze lezen, kun

- Daniel DisselkoenNoortje van EekelenDennis van GaalenEllen de BruijnFerdy Pullens

Tickets voor de lezingen voor 1 dag kosten €17,50 en voor 3 dagen betaal je €42,50. Dit is exclusief servicekosten (€1,50 per transactie). Tickets kun je hier bestellen. De exposities en evenementen zijn in de openbare ruimte, allen op loopafstand van elkaar in het oude stadshart van Breda, zijn grotendeels gratis te bezoeken. 

De Young Talents zijn op woensdag en vrijdag geprogrammeerd. Wil je speciaal iemand horen spreken kun je hier het programma bekijken:

» Programma Graphic Design Festival Breda 2012


Thomas Moes

Thomas Moes is naast mede-oprichter en editor ook designer van Fontanel Magazine en Fontanel Jobs. Daarnaast is hij freelance interactive designer voor o.a. de NOS.