Elk jaar brengt biermerk Duvel een reeks gelimiteerde glazen uit ontworpen door bekende en gevestigde kunstenaars onder de naam de Duvel Collection. In 2010 waren dat Denis Meyers, Piet Parra en Eley Kishimoto, aangevuld dit jaar met Arne Quinze, Daan Stuyven en de Stefan Glerum (je ziet ze hierboven).

Ontwerp je eigen Duvel glas

Dit jaar kan een door jou ontworpen glas als zevende glas aan de permanente collectie worden toegevoegd. Middels een internationale wedstrijd, die plaats vindt in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk, geeft Duvel creatief talent de kans een eigen glas te ontwerpen.

Fontanel zit in de jury

Duvel heeft Fontanel gevraagd de Nederlandse jurering voor z’n rekening te nemen. Kortom, wij bepalen welke ontwerpen uit Nederland door gaan naar de finale die in Parijs zal plaats vinden!

Duvel Design Competition

De prijzen

Daarnaast zijn de prijzen ook zeer goed te doen, kijk maar:

test

1: Trip naar Parijs + je ontwerp in Duvel Collectie

De winnaar van deze wedstrijd wint naast de roem ook nog een leuke prijs: zijn ontwerp krijgt een permanente plaats in de Duvel Collectie.

test

2: Trip naar Parijs + 50 glazen met je eigen ontwerp

De 3 winnaars (in elke deelnemend land) van de tweede prijs krijgen een trip naar Parijs cadeau, én krijgen 50 exemplaren van hun eigen design.

test

3: 6 glazen met je eigen ontwerp

De derde prijs gaat per land naar 10 personen die 6 exemplaren van hun zelf ontworpen Duvel glas zullen ontvangen.Zo maak je kans op je eigen glazen

Download de designkit en je kunt meteen aan de slag. Als je klaar bent, kun je je design uploaden naar de Duvel Collection website. Over iets minder dan 6 weken is de competitie afgelopen.

Over een paar weken lees je op Fontanel welke ontwerpen onze favorieten zijn!

» Duvel Collection

Duvel Design Competition