Letters, letters en nog meer letters, zijn er dan nooit genoeg letters? Nee dus. Dat, in een notendop, is de conclusie die MyFonts via een collectie diepgaande interviews met een selectie van 's werelds meest vooruitstrevende letterontwerpers wil overbrengen.

De interviews, die sinds 2007 zijn gepubliceerd als MyFonts nieuwsbrieven, zijn nu gebundeld in een uitgave genaamd: Creative Characters – The MyFonts interviews, vol. 1. Gespekt met extra beeldmateriaal (waaronder schetsen en toepassingen) geeft dit boek niet alleen een unieke kijk in de wereld van de letters maar vooral in de diversiteit, plezier, passie en vakmanschap die in de niche te vinden is.

Wil je een kijkje achter de schermen nemen bij kings als Jim Parkinson, Underware, David Berlow, Alejandro Paul, Rian Hughes en Jos Buivenga? Dan is dit boek zeker een aanrader. Toch hoef je niet perse een letterhead te zijn om dit boek te waarderen. Het kan prima fungeren als inspiratiebron voor iedereen die iets met typografie te maken heeft. (Tekst: Vera Butter)

Hieronder een selectie van pagina’s uit het boek:Boek
Creative Characters – The MyFonts interviews, vol. 1

Uitgeverij
BIS Publishers

ISBN
978-90-6369-224-7

Prijs
€ 24,00

Aantal pagina’s
192

Taal
Engels

» Koop het boek hier