Achter de schermen zijn we druk bezig met het opzetten van Fontanel Jobs, tot die tijd geven we bedrijven de kans om via deze weg een beroep (pun intended) te doen op baan-, stage of freelancewerk zoekende grafisch ontwerpers, account managers, interactive designers, project managers, strategen, dtp’ers of andere creatief werktalent. Bij deze CLEVER°FRANKE (weet je nog?), op zoek naar een grafisch ontwerper:

“CLEVER°FRANKE is een jong, enthousiast en ambitieus ontwerpbureau gevestigd in Utrecht. Wij creëren uitgesproken en heldere ontwerpoplossingen voor complexe ontwerpproblemen. Dit resulteert meestal in identiteiten, complexe webprojecten, publicaties en datavisualisaties. Daarnaast werken we regelmatig aan zelf geïnitieerde projecten. We combineren professionaliteit en creativiteit met een open cultuur waarbij kwaliteit leveren een absolute voorwaarde is.”

CLEVER°FRANKE zoekt een grafisch ontwerper voor 38 uur per week:

Ter uitbreiding van ons ontwerpbureau zoeken we een enthousiaste grafisch
ontwerper die graag mee wilt helpen met de verdere uitbouw van ons bureau.
Je weet daarin zelfstanding ontwerpen te realiseren en bent medeverantwoordelijk voor het eindresultaat. Je weet bij opdrachtgevers overeenstemming en draagvlak te creëren voor je ontwerpen. Je bent daarnaast op de hoogte van
de laatste ontwikkelingen op het gebied van design en hebt daarnaast een brede, actuele interesse. 


Profiel

  • HBO-Kunstacademie Ontwerpen

  • Creatief, accuraat en passievol

  • Analytisch en conceptueel denkvermogen

  • Goede kennis van ontwerpprogramma’s als Photoshop, Illustrator en Indesign

  • Affiniteit met interactieve media

  • Minimaal 1 jaar bureau ervaring

  • 38 uur per week beschikbaar


» mail CLEVER°FRANKE
» Check de vacature op CLEVER°FRANKEOok op zoek naar talent dat Fontanel dagelijks bezoekt? Stuur ons een mailtje met vacature op info@fontanel.nl.