Wil jij ook kans maken om met jouw ontwerp deel te nemen aan het poster project van het Graphic Design Festival dat van 19 tot 23 september plaatsvindt in Breda? Ontwerp dan een poster en zend die voor 25 juni in. De vijf beste posters zullen tijdens het festival deel uitmaken van een internationale poster expositie.


Een terugkerend en inmiddels bekend programma onderdeel van GDFB is de publiekstrekker Poster Project. De poster give-away die we vorig jaar op Fontanel hielden was een groot succes. Dit jaar worden er 45 internationale ontwerpers uitgenodigd om een poster te maken die gebaseerd is op het thema.

Er zijn 5 plekken gereserveerd voor mensen die ook graag mee willen doen. Jij maakt kans om deel te nemen door een poster in te zenden. Lees hier meer over het project, het festival en wat je moet doen om een kans te maken.

» Graphic Design Festival Poster Project: open call


Thomas Moes

Thomas Moes is naast mede-oprichter en editor ook designer van Fontanel Magazine en Fontanel Jobs. Daarnaast is hij freelance interactive designer voor o.a. de NOS.